Aquí teniu un petit resum del meu currículum. Si necessiteu saber alguna cosa més per a quedar-vos tranquils, no dubteu a consultar-m'ho.

Laura Carasusán Barcelona

- Diplomada en Logopèdia per la Universitat Ramón Llull 1995-1998.

- Post-Grau en Teràpia Miofuncional. Isep Formació. Barcelona. 1998-1999

- Post-Grau en Intervenció Logopèdica en Trastorns de la Comunicació en Dany Cerebral. Universitat Ramón Llull. 1999-2000

- Curs de Post-Grau en Disfàgia. Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). 2000

- Estudis en Reflexologia Facial Terapèutica 2003-2004 i 2006 (reconegut per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya)

- Màster en Diagnòstic energètic i Acupuntura. IL3. Facultat d'Infermeria de Sant Joan de Déu. Universitat de Barcelona. 2009-2012

- A més a més he realitzat més de 30 cursos de formació continuada tant en especialitats de Logopèdia clínica com en tècniques complementàries.

- Formadora de Logopedes.

- Ponent en diferents cursos.

- Coautora del Protocol de Disfuncions Orofacials pel Col·legi de Logopedes de Catalunya.

* Premi Acupuntury a la millor tesina d'investigació "Acupuntura aplicada a casos crònics i/o recidivants de Logopèdia" per la Universitat de Barcelona (Facultat d'Infermeria de l'Hospital Sant joan de Déu). 2014

He treballat a diferents centres d'estimulació neurològica, clíniques i centres mèdics i de rehabilitació de Barcelona i rodalies, entre els que destaquen Clínica Stauros, Centre Collserola, Institut Guttmann (servei d'atenció domiciliària) i Hospital Quirón Teknon.

Fa 17 anys que exerceixo com a professional i en fa 13 que visito als Consultoris Vilana de l'Hospital Quirón Teknon, a part d'atendre a la meva consulta al barri de Les Corts de Barcelona.

Atenció tant a nens com a adults i gent gran.


ÉSSER I CRÉIXER

  • Avda. Madrid 191 escala A entresòl 2ona
  • T/ 620.979.898
  • E/ info@esser-i-creixer.cat
  • W/ www.esser-i-creixer.cat

"Junts fem créixer la salut"

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos