La Reflexologia Facial Terapèutica és una tècnica que combina l'estimulació de punts d'Acupuntura amb massatge, punts neurològics, treball de 'Zonateràpia' i de les zones reflexes de la cara (Reflexologia). 

Amb aquest tractament, no només es pot treballar la simptomatologia que presenta la persona sino que, a més a més, es pot treballar l'arrel del problema, la causa.

Tractar a través de la Reflexologia Facial ens permet incidir no tan sols en la part més física i més palpable del cos (músculs, articulacions, ossos), sino que també es pot fer un treball a nivell emocional, del sistema hormonal, dels òrgans interns i dels òrgans dels sentits buscant el nostre equilibri.

És un tractament molt efectiu en nens i per aquells adults que tenen por a les agulles o que necessiten més del contacte físic per a relaxar-se.

Indicacions:

Dolors articulars i musculars, Fibromiàlgia, Insomni, Estrés, Nerviosisme, Ansietat, Depressió, problemes de Memòria i Atenció, problemes d'Aprenentatge, Tartamudesa, Tics, Paràlisis Facials, Disfuncions d'ATM, malalties neurològiques, problemes digestius,...

 

bamb.jpg

ÉSSER I CRÉIXER

  • Avda. Madrid 191 escala A entresòl 2ona
  • T/ 620.979.898
  • E/ info@esser-i-creixer.cat
  • W/ www.esser-i-creixer.cat

"Junts fem créixer la salut"

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos