• Tel. 620.979.898
  • info@esser-i-creixer.cat

_salut integrativa

La nostra visió de la persona com un tot, ens porta  a tractar les alteracions de la salut d’una forma integrativa.

Sabem que l’Epigenètica pot ser un factor determinant per al desenvolupament de malalties, així doncs les emocions, els pensaments, els hàbits, l’alimentació, l’entorn, etc. són aspectes que hem de tenir en compte quan volem trobar l’orígen d’una malaltia o alteració i quan volem tractar-la.

A Ésser i Créixer tots els tractaments són integratius perquè tenim la convicció que és l’única manera de mantenir la salut o recuperar-la.

Creiem en la prevenció de la salut i us acompanyem tant en aquest aprenentatge com si ja teniu algun trastorn. Segons la vostra història i els objectius que ens marquem, escollirem i pactarem un tipus d’intervenció.

Us oferim diferents tractaments:

– Acupuntura i Medicina Xinesa Integrativa.

– Respiració.

– Comunicació (Logopèdia Integrativa, per aprendre a comunicar-te millor amb tu mateix/a i amb el teu entorn).

– Reflexologia Facial Terapèutica.

– Qi Gong de Salut.

– Ioga Nidra.

– Massatges facials descontracturants (inclouen estimulació de punts d’acupuntura, punts neurològics, reflexologia, treball de punts gatell, treball muscular i shiatsu).

– Massatges facials tonificants (inclouen estimulació de punts d’acupuntura, zones reflexes, massatge kobido i treball muscular).

 

Si tens qualsevol dubte, consulta’ns sense compromís al telèfon 620.979.898 o envia’ns un correu a info@esser-i-creixer.cat