• Tel. 620.979.898
  • info@esser-i-creixer.cat

Acupuntura i Teràpia Miofuncional en el tractament de la Paràlisi Facial

Acupuntura i Teràpia Miofuncional en el tractament de la Paràlisi Facial

El tractament de Teràpia Miofuncional (Logopèdia clínica) en la Paràlisi Facial, busca re-establir les funcions musculars afectades segons cada cas, intentant aconseguir la màxima simetria entre ambdós hemicares i arribar a un to adequat de la musculatura implicada que permeti els moviments correctes de la mímica facial, així com els movimets que permeten la parla i la deglució.

L’Acupuntura permet tractar la Paràlisi Facial a nivell més profund, treballant tant sobre els punts d’Acupuntura com a la musculatura, estimulant-la a nivell nerviós, incidint en la sensibilitat i potenciant el to muscular a través de la electro-estimulació.

La combinació de les dues tècniques (Teràpia Miofuncional i Acupuntura) afavoreix l’adquisició dels objectius terapèutics d’una forma més efectiva i ajuda a que la persona tingui més consciència del problema i prengui part activa en la rehabilitació potenciant la propiocepció i adaptant a diari el tractament a les sensacions i avenços de cada cas en particular.

És un bon exemple (dels molts que n’hi ha) on la combinació de dues tècniques és beneficiosa i eficaç. A Ésser i Créixer ens caracteritzem per les nostres TERÀPIES INTEGRATIVES.

lauralogo185

Leave your message