• Tel. 620.979.898
  • info@esser-i-creixer.cat

COMUNICAT PEL CORONAVIRUS

COMUNICAT PEL CORONAVIRUS

Bon dia a tots i totes.

Donada l’actualitat i les recomanacions des de les autoritats i des del Departament de Salut per a fer front al Coronavirus i per tal d’aconseguir tallar la propagació en massa, em veig amb la responsabilitat i l’obligació de tancar la consulta durant uns dies per a protegir-nos tots plegats del possible contagi.

Penseu que no només és un tema de tenir el virus o no, si no de poder ser portador sense tenir gaires símptomes. Pel centre passen moltes persones amb malalties cròniques i amb malalties greus que tenen un alt risc de contagi i no us puc garantir plena seguretat tot i que aquests dies, com sabeu els què heu vingut, he mantingut mesures d’higiene estrictes.

Alguns de vosaltres m’heu preguntat si, els que esteu fent amb mi els postoperatoris o els què seguiu sessions de només logopèdia podríem continuar-ho d’alguna manera.

Totes les persones que esteu interessades en seguir els processos de rehabilitació logopèdica, que esteu enmig de post-operatoris, persones amb patologia respiratòria crònica, persones amb Disfàgia o simplement les que voleu seguir amb la freqüència habitual les vostres sessions de Logopèdia, us podeu posar en contacte amb mi al telèfon habitual 620979898 i les programarem per a fer-les online perquè no us hagueu de desplaçar.

Les persones que ho estiguin passant malament perquè la situació de confinament i les informacions sobre el virus els angoixen, podem programar sessions online de respiració, QiGong i massatges a punts d’Acupuntura.

Els pacients que tenien programades sessions d’Acupuntura pels propers dies, malauradament la millor opció és aplaçar-les. De totes maneres, si a algú li sorgís alguna urgència, em podeu contactar al telèfon habitual. No us amoïneu que les re-programarem tan bon punt sigui segur fer-ho i hagi baixat la incidència de casos.

Desitjo que estigueu tots/es bé, així com els vostres familiars i éssers estimats. Aprofiteu aquests dies per a fer tot allò que no podeu fer durant el dia a dia per estrès i manca de temps…i sobretot CUIDEU-VOS MOLT i seguiu totes les indicacions.

Si algú té dubtes de si s’ha pogut contagiar o voleu fer prevenció si heu de sortir en algun moment de casa i no podeu evitar el contacte amb d’altres persones, digueu-m’ho que us ensenyaré a fer un colutori per a prevenir-ho.

Per a qualsevol cosa, no dubteu a consultar-me.

Petons i una abraçada gran.

Ens veiem molt aviat,

Laura.

 

lauralogo185

Leave your message