• Tel. 620.979.898
  • info@esser-i-creixer.cat

TERÀPIES INTEGRATIVES

‘Ésser i créixer’ apostem pels tractaments holístics i integrals per a afavorir l’autoconeixement, la salut i el creixement com a persones, donant eines perquè, en el dia a dia, la persona pugui fer ús dels recursos que té per a millorar la seva qualitat de vida, sense dependre constantment d’un professional.

Enfoquem els tractaments potenciant la propiocepció d’un mateix, per ser més conscients dels trastorns i dels aspectes que s’han de millorar, de manera que la persona no només pren més consciència del problema, si no que es fa més responsable del tractament i podem funcionar com a un equip (pacient-terapeuta) que ha d’aconseguir uns objectius. Per a tot això, fem ús de les diferents tècniques i teràpies que ofereix el centre, que es poden gaudir tant de forma aïllada, com en combinació amb d’altres, per a poder aprofitar els beneficis de cada una d’elles.

‘Ésser i créixer’ trobaràs  tant teràpies convencionals com complementàries que, moltes de les vegades, aplicant-les juntes o alternades, potencien els efectes de l’altra i afavoreixen uns òptims resultats.

L’esperit del centre és investigar i tractar cada cas com a únic i trobar per a cada individu la combinació que li permeti la recerca de la seva salut. Cada persona és diferent, així doncs, cada tractament serà diferent.

Tècniques i teràpies que ofereix el centre:

– Logopèdia clínica.

– Acupuntura.

– Tècniques complementàries a l’Acupuntura:

   * Ventoses

* Martellet de 7 punxes

* Moxa

* Auriculopuntura

* Stiperpuntura

* Electroestimulació

* Massatge TuiNa

* Exercicis de Qi Gong

* Indicacions alimentàries

* Recomanacions fitoterapèutiques

– Reflexologia Facial Terapèutica.

 Shiatsu aplicat a cap, cara i coll.

– Massatges facials descontracturants.

– Massatges facials tonificants.

– Massatge facial japonès tonificant (efecte lifting).

 

Contacta sense compromís.

Hores convingudes